Beeeee, ma! 2022

Quand :
28 juillet 2022 @ 11 h 00 min – 31 juillet 2022 @ 14 h 00 min
2022-07-28T11:00:00+00:00
2022-07-31T14:00:00+00:00
Où :
Black Sheep Camp
Contact :
MAILTO:noreply@facebookmail.com

Tickets: www.ambilet.ro/tc-events/beeeee-ma-2022
BEEEEE, MA is BACK!
Hai sa Beeeee, ma! pe acorduri de muzica live, la lumina stelelor, langa caldura focului de tabara.
Vara asta din 28 iulie pana-n 31 ai cea mai faina vacanta. Si daca-ti place locatia, iti poti prelungi vacanta fara costuri in plus.

Beeeee, ma! e un festival live de muzica folk-rock, in varf de munte cu atmosfera calda ca-ntre prieteni. Atmosfera e cam cum e cand ai mers cu gasca la munte si ati stat la foc pana noaptea tarziu sau pana dimineata devreme, numai ca aici gasca e mai mare, muzica e live si berea e artizanala.
Daca-ti place sa canti, ia-ti instrumentul cu tine 🎸si armeaza-ti vocea si poti sa canti ori pe scena, ori la foc, pentru ca va invitam la cantari spontane la foc si avem open-stage (in afara programului stabilit al concertelor).

*Ce gasiti la „Beeeee, ma! 2022”?
Pe tot parcursul evenimentului:
– optiunea de open stage, in afara concertelor pre-stabilite,
– cantari spontane la foc… ca avem foc de tabara si ziua si noaptea!
– concerte faine in fiecare seara, asa cum da bine in natura intre prieteni, mai ales oi negre.
– Si desigur colaboratorii nostri care prin prezenta lor vor face ca totul sa iasa perfect:
🍺nu va lipsi berea artizanala adusa de Paul de la Bers Nova, tocmai din Oradea. O bere plina de imaginatie, gandita sa „Rock your Senses”.
🥩mancare delicioasa, cu retete pline de imaginatie, numa buna pentru beeeeeree, gatita pe loc de baietii de la Food Box, Oradea.
🎶Thundersound din Baia Mare avand grija ca fiecare sunet sa dea bine, iar muzica sa fie pe locul intai.
🎥de filmari se ocupa Kreafilm din Timisoara ca sa avem amintiri memorabile.

-accesul se va face doar pe baza de bilet! Locurile sunt LIMITATE! 🎟️
-biletele sunt puse in vanzare doar pe ambilet.ro!

Cine si cand ne canta?

🔵Joi:
Figure of Funk – funk band din Baia Mare
Rebel Yell! – trupa tribute Billy Idol din Cluj-Napoca
Fratii Jdieri – trupa rock din Oradea

🔵Vineri:
The Hidden Jester – rock band din Timisoara
The Speakers – folk-country cover band din Baia Mare
NIGHTLOSERS – Transylvanian Blues band din Cluj-Napoca

🔵Sambata:
Foo Fain – trupa tribut Foo Fighters, din Cluj-Napoca
N.O.R. – rock band din Oradea
Ultimu’ Nivel – pop punk band din Baia Mare
Dirty Shirt – crossover Transylvanian folklore metal din Baia Mare

Ce va fi inclus in biletul festivalului?⚠️🎟️
– In cazul abonamentelor si al biletelor cu campare: Accesul pe zona evenimentului si pe zona de campare (care dispune de apa potabila de izvor la discretie, WC-uri, dus solar) si accesul la concerte. Pentru biletele fara campare, accesul in incinta e limitat seara doar pana la finalul concertelor *aprox ora 24 a fiecarei zi.
– Bratara de acces la festival!

Ce nu e inclus: orice nu e specificat mai sus. ⚠️🎟️
Dar pentru ca e un festival special, pe langa preturile accesibile ale berii si mancarii, ai si voie sa-ti aduci cu tine ce vrei tu. Atentie, apa de izvor este gratis! 🙂 Nu carati baxuri cu apa cu voi ca n-are rost sa va rupeti spatele.
⚠️Atentie: Accesul masinilor este interzis, cu exceptia celor cu rooftop tent sau a campervan-urilor in care se doarme (daca reusesc sa urce pana sus). Motocicletele au acces permis.
Mai multe detalii despre regulament si update-uri, urmariti pagina evenimentului!

Despre locatie:🏞️
Locatia este un wildcamp in zona retrasa de munte, cu conditii rustice si apropiere fata de natura. Nu se face foc in zona de campare, ci doar in locul special amenajat din zona din fata scenei.
Accesul pana la locatie, Black Sheep Camp: folositi Google maps, Waze sau HereWeGo. De la sosea pana la zona de campare mai este 1,5km de drum neasfaltat. La baza dealului, aprox 400m de zona festivalului, se va putea parca, ori la sosea ori in curtile localnicilor urmand ca urcarea sa o faceti pe jos urmarind indicatoarele Black Sheep.

🗒️Regulament:
Vrem sa te simti bine la noi, asa ca bea, canta, socializeaza, distreaza-te, umbla in patru labe daca vrei, DAR:
1) Nu acceptam nici o forma de scandal. Scandalagii vor fi dati afara.
2) Respecta natura si nu fa mizerie! De nici un fel!
3) Daca ai o treaba in padure nu lasa mizerie in urma ta, mizeria include hartia igienica, servetele umede, s.a. Exista toalete, folositi-le pe ele si/sau cosurile de gunoi, nu padurea.
4) Nu se face foc in zona de campare, ci doar in locul special amenajat din zona din fata scenei.
5) Locatia are propria mascota blanoasa, un malamut de Alaska, e foarte prietenos cu oamenii, dar nu se intelege cu alti masculi de talie medie/mare. Asadar daca va aduceti animalele de companie, sunteti responsabili pentru ele.
6) Va rugam sa fiti responsabili si sa tineti cont de masuri si restrictii impuse vis-a-vis de COVID-19. In caz de conditii speciale impuse de autoritati – le vom comunica pe pagina de facebook a evenimentului in cel mai scurt timp posibil.
7) Copiii sub 14 ani au acces gratuit impreuna cu un parinte platitor de bilet. Parintii sunt responsabili pentru copii, va rugam nu-i lasati nesupravegheati, nu raspundem pentru eventuale accidentari sau probleme create de copii iar parintii vor fi direct responsabili de achitarea eventualelor pagube create.
8 ) Organizatorii isi rezerva dreptul sa modifice regulamentul, line-up’ul si oferta fara un anunt preventiv, in caz de nevoie sau de forta majora.
9) Recomandam sa veniti cu propriile recipiente pentru mancare (farfurii, boluri, tacamuri, cana, bidon de apa din inox) pentru a reduce impactul asupra naturii prin utilizarea redusa a recipientelor de unica folosinta.

https://www.facebook.com/events/2062022223976353